Ρώσικα

Δεδούση - Ξένες γλώσσες - Λαμία - Ρωσικα

Γιατί να μάθω ρώσικα;

– Η γνώση Ρωσικών με το αδιαμφισβήτητο κύρος τους σας δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, ειδικά στην δομή της γραμματικής και του συντακτικού, κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να μάθουνε Ρωσικά.

– Η Ρωσική γλώσσα είναι επίσημη γλώσσα 7 κρατών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

– Τη Ρωσική γλώσσα μιλάνε 150 εκατομμύρια Ρώσοι. Πάνω από 260.000 εκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Ρωσικά σε όλο τον κόσμο.

– Τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα του Υπουργείου Τουρισμού σημειώνεται όλο και μεγαλύτερη αύξηση στις αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα .

– Ως γνωστό, οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο και έχουν πλέον καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, την ενεργειακή πολιτική, τον αγροτικό τομέα κ.α. Ο όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας Ρωσίας έχει καταγράψει άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυξάνεται συνεχώς.

– Στην Ρωσία έζησαν και μεγαλούργησαν μεγάλοι ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, ζωγράφοι. Προσωπικότητες γνωστές για το έργο τους σε όλη την ανθρωπότητα, γνωστοί για την παγκόσμια συμβολή τους στις τέχνες και τα γράμματα.