Γαλλικά

Dedousi - Lamia - Gallika - Ξένες γλώσσες

Γιατί να μάθω γαλλικά;

-Είναι γλώσσα με ζωντανή παρουσία και στις πέντε ηπείρους ,επίσημη γλώσσα σε 45 κράτη.

-Τα κέντρα εργασιών και αποφάσεων της Ε.Ε. βρίσκονται σε γαλλόφωνες περιοχές: Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Λουξεμβούργο. Επίσης, στην γαλλόφωνη Ελβετία (Γενεύη, Λοζάννη) βρίσκεται το παγκόσμιο νομισματικό, διπλωματικό, ολυμπιακό και τουριστικό κέντρο. Αυτό σημαίνει πρόσβαση εργασίας σε τομείς:
• Πολιτικής και Οικονομίας
• Νομικής και Διπλωματίας
• Εμπορίου και Διαμετακόμισης
• Τεχνολογίας και Κατασκευών
• Επικοινωνιών και Υπηρεσιών

-Με την γνώση της Γαλλικής έχετε τη δυνατότητα να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια κύρους (Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Καναδάς) που προδιαγράφουν την επαγγελματική αποκατάσταση!

-Απαραίτητη η γνώση της Γαλλικής για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τομείς όπως η μόδα, η κομμωτική, η κουζίνα, η κοσμητική και η ομορφιά.

– Η Γαλλία αποτελεί σημαντικό εμπορικό και οικονομικό κόμβο: τα 2/3 του ευρωπαϊκού εμπορίου διακινούνται μέσω της Γαλλίας.
– Η κουλτούρα της Γαλλίας είναι τεράστια! Η συγκεκριμένη γλώσσα έχει να παρουσιάσει μεγάλη λογοτεχνική ποικιλία και μουσικό πλούτο.

-Η Γαλλία έχει το υψηλότερο στην Ευρώπη επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο αλλά είναι και από τις ισχυρότερες χώρες παγκοσμίως, πρώτη παγκόσμια δύναμη στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων, 4η οικονομική παγκόσμια δύναμη με πρωτοπορία στις κατασκευές τρένων, στην αεροναυπηγική, στην παραγωγή αυτοκινήτων και παραγωγή μικροστοιχείων.

Μαθαίνοντας γαλλικά μαζί μας σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε  την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.