Ποιοι είμαστε

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δεδούση Λαμία

Το σχολείο μας ιδρύθηκε το 1988 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, έχοντας ως στόχο την απόκτηση γνώσης σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον. Οι ξένες γλώσσες είναι δίαυλος επικοινωνίας των λαών και η γνώση τους δεν αποτελεί απλά ένα χρήσιμο εφόδιο, αλλά είναι το κλειδί που θα ανοίξει στα παιδιά μας την πόρτα για μια επιτυχημένη καριέρα… Η διδακτική μας εμπειρία, η σύγχρονη εκπαιδευτική μας προσέγγιση, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές μας καθώς και η χρήση νέων τεχνολογιών εγγυώνται όχι μόνο τη δημιουργία θεμελίων μάθησης αλλά και την ουσιαστική γνώση που οδηγεί στην επιτυχία.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα για υψηλού επιπέδου προετοιμασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με λογικά και προσιτά δίδακτρα σπουδών. Συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία με πληθώρα βοηθητικών και εποπτικών μέσων τελευταίας τεχνολογίας βοηθάμε τους μαθητές μας να έχουν γρήγορη πρόοδο με τον πιο αποδοτικό κι ευχάριστο τρόπο και δίνουμε έμφαση στην απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας…

Κοντά μας, δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μας να εκμεταλλευτούν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες μέσα από τη συλλογικότητα,  την άμιλλα και την συνεργασία. Η υπευθυνότητα, η συστηματική ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς, η αντιμετώπιση του κάθε μαθητή ως ξεχωριστή προσωπικότητα, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα αλλά πάνω από όλα το μεράκι μας για τη διδασκαλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πολύχρονης επιτυχίας του σχολείου μας.

Για δεκαετίες τώρα συμμεριζόμαστε την προσωπική αγωνία του κάθε μαθητή για επιτυχία στις εξετάσεις. Επιτυχία, η οποία είναι  καταστάλαγμα γνώσης, εμπειρίας, οργάνωσης αλλά και προσωπικής θέλησης γιατί στο σχολείο μας αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με πάθος…καθώς για εμάς η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα.

Η συνεχής αυτή προσπάθεια δικαιώνεται όχι μόνο με τους χιλιάδες και πλέον μαθητές μας οι οποίοι απέκτησαν τις Πιστοποιήσεις Γλωσσομάθειας που επεδίωξαν, αλλά με τα καθημερινά χαμόγελα ικανοποίησης και ευχαρίστησης όσων βρίσκονται στο σχολείο μας καθώς και τα συναισθήματα εκτίμησης και αγάπης που οι μαθητές μας εκφράζουν .

Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 52 στη Λαμία. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας!

Διεύθυνση σπουδών:

Φωτεινή Δεδούση

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών